Panda Club Serbia
11 фебруар, 2012, 23:26:59 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Homologacija - atest, kako i gde?  (Pročitano 2190 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 23 новембар, 2009, 20:32:39 »

Boki, sto ne porazgovaras sa clanom Minan01. Momak je pre neki dan napisao u rubrici ``Prodaja-kupovina`` - da ima na prodaju 4-5 Pandi i ostavio svoj telefon. Sistem je kljuc u ruke preradjena. Tvoje je samo da pogledas i odaberes, odsetas do Tehnickog pregleda i bilo kog Supa na teritoriji grada..........platis i vozis na ime..........Sve je gotovo za jedan dan...........(Naravno to ima svoju cenu jer takva varijanta Pande je od 2200-2700......u zavisnosti od stanja vozila, stepena prerade, papira......atesta, dijagnostike..........
Ovo kupovanje preko oglasa od privatnih lica - takodje moze biti macka u dzaku. Isto kao kad odes na Bubanj-potok nedeljom......Ima bas lepih varijanti (dekica penzioner).......Ali ima i prevara - kakvih nema ni u cirkusu..........(lazni dekica penzioner -novinama napunjene sajtne-pregitovano i naspricano preko bojom......udarana, prevrtana, varena sasuija, najnoviji A6, a regler od renoa4) a sve izgleda na oko ``OK``....................Ipak je ovo Balkan - jedino mozes biti siguran u sebe i svoje sposobnosti da razlucis sta je najbolje. Sve ostalo - pa i ova moja prica - mogu se shvatiti samo uslovno......
Sačuvana
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« Odgovor #16 poslato: 25 новембар, 2009, 08:58:48 »

Boki, tako nekako, i mene je izašlo sve oko 2.400 e. Nema tu neke velike frke, kad kreneš da radiš sve to, to ide jedno za drugim i za par dana sve je gotovo. Naravno, najbitnije je kakav si auto odabrao a to je sve relativno.

Što se tiče atesta, ja sam u martu radio sve to i koštao je 5.700 ali prvo iz MUP-a uzimaš uput za atest koji košta dodatnih 1.400. Birokratija, harač, šta reći...

Ako te sve to smara, onda, kao što reče moj imenjak, odaberi Pandu od Milana ili nekog drugog ko ih prodaje gotove i prerađene.
Sačuvana
Bocky
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 25 новембар, 2009, 19:07:44 »

Ljudi, sta reci..mLogo ste ljubazni i mLogo ste ok svi. Kao sto rekoh, to sve planiram do proleca (citaj mart-april) da odradim, pa se lagano pripremam, vagam i sve ostalo..ali naravno svaki komentar i pomoc dobro dodje. Jos jednom, citav forum je MAJKA za kupovinu Pandice..
 biggrin
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: