Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 02:46:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: ´oću i ja :D  (Pročitano 201 puta)
1.2.3
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 31 август, 2010, 13:59:47 »

Pozdrav svim clanovima !!!

Ja sam Sasa.
Jos uvek nemam auto i razmisljam o Pandi,pa sam zato i dosao ovde...
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 31 август, 2010, 14:21:44 »

Pozdrav i tebi Sasa,

U pravom smeru razmisljas.......(cini mi se)!  dirol
Varijanta 1: - Novi Sad, kod najlon pijace, Net-Group System, ......... ( Ostali sastojci: kilo i po zivaca i 50 kila nerava, jedan pratilac sa iskustvom (po zelji i po ukusu)......dva dana nerviranja, 2 x po 10 EUR (sitno) -za podmazivanje ``razvodnika`` kupaca po placu, (cisto da ti pokazu i one ``izdvojene`` - shatro -neocarinjene, rezervisane, neispravne, i one ``iza zice`` i one sakrivene u ``hangaru``, i da ti u okviru ``tipsa``, stave ispravan akumulator, pronadju bordo kljuc u kutiji u shupi, dospu rashladnu tecnost, iskopaju je iz zatrpanog placa, provere ostale detalje zatim cekas carinjenje, pa onda ceo dan salterskih poslova u MUP-u gde je oooooogromna guzva.........i sve ostalo sto mozes procitati u ranim postovima na ovom forumu........zatim 250 dodatnih orja + atest - ako zelis preradu u putnicku (sa normalnim zadnjim umesto zadnjih van vrata).......itd.....(obavezna zadnja polica ili original ili pravljena...........)

Sve se ovo moze izbeci za nesto vecu sumu - ako se javis Milanu01 - lokacija NBGD, (ranije dat mob. na forumu), jer kod njega mozes pazariti istu sa vec odradjenim sitnicama, sastojcima i zacinima.........(veca cifra - manje zivaca).

Posle dodjes na skup.............vozikas se i piskaras po forumu......
Pozz
Aca
Sačuvana
mirorab
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #2 poslato: 31 август, 2010, 16:08:28 »

Pozdrav!!
Pravo zbori Dorcolac, dodati se nema Bog zna...

Dobro dosao!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: