gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #255 poslato: 27 септембар, 2009, 11:10:28 » |
|
E pa ovako, juče nas je bilo više nego što sam očekivao - cele četri Pande, petoro ljudi i specijalni gost... Vreme je bilo lepo, ambijent već poznat. Miro, moja devojka i ja smo bili prvi na licu mesta, zauzeli busiju, prostrli ćebad, pripremili sve za vatricu usput degustirajući kajsiju (ili beše kruška?) u tečnom lekovitom stanju. Nedugo zatim dolazi Robi sa pratnjom a potom i IFA.  Tu su bile i Pande sa sve čuvarom/specijalnim gostom:  Sve u svemu, fino druženje, opuštena atmosfera, muzika iz Robijevog telefona, dobra klopa, piće takođe (mada smo imali malih problema sa zatvaračima  ) su učinili da ovo okupljanje, iako malobrojno, bude prilično uspešno...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 27 септембар, 2009, 11:14:03 gibanitza »
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #256 poslato: 28 септембар, 2009, 07:30:11 » |
|
Žao mi je što nisam mogao prisustvovati cenjenom skupu, ali sam se za vikend mojom gradskom krstaricom provozao do Prokuplja. Poslušao sam Gib-u i iz repertoara izbacio Rage against the machine i Ramstein (Du hast).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #257 poslato: 28 септембар, 2009, 09:21:25 » |
|
Šturo, šturo,.... Mada, slike govore više od 1000 reči ('oće li se Karabaja složiti sa ovim??)... Podatak koji će najbolje oslikati kvalitet susreta: oterao nas je mrak i komarci koji se (stidljivo) javiše. Četiri pande, predstavnici najzastupljenijih vrsta: bela, crvena, crvena sa crnom guzom... Oko nih i zbog njih su se skupili pomenuti s tim da je Roki imao specijalni zadatak testiranja ručne na Robijevoj pandi: probao je da je odvuče u jezero. Posle smo saznali da Robi u rezervoaru ima tek isparenja i shvatili čemu povelika koska na mestu suvozača: alternativno ekoločko gorivo.... Patili smo i prisećali se onih žutih, 'kao iz radnje' plavih, crnih, mat zelenih,.... Patnju lečismo destilatom kajsije i kruške... Muzika je lagano pokretala atmosferu, u sadejstvu sa voćnim prerađevinama... Onda je surova stvarnos' razvejala idilu - MORA DA SE RADI! Kako smo se prilično ugrejali vatra planu iz cuga, bez muke (mama nam se obradovala kad smo se rodili!?) i taman kad se razgorela Robi dodade malo začina za dezinfekciju ruku, koliko da pokvari pretpostavku o radovanju... Uz zgotovljen roštilj koji ispeče Robi (mada nije hteo i zakleo se i u kamen uklesao da neće stalno on da se petlja sa viljuškom... Al' sam je kriv jer je njegova viljuška hi tech i radi na otisak prsta...) i proizvode iz Nikšića, Čelareva, Apatina, Novog Sada i Efesa(?) prebirasmo po krivinama koje isekosmo, produvavanju ventila na Gazeli, nagibima do 12%, jezerima koja se pretvaraju u potoke - ili obrnuto?, autogramima i numerama od kojih se koži ježa... Tu i tamo je u tim događajima učestvovao i autić oko kojeg se skupismo, al nije bio bezobrazan i nametljiv iako je pouzdan i veran... Kakvog ga i znamo! Samo još da napomenem da KKK nije imao šanse protiv naše ekipe, a koske i ostalo zbrisao je Roki i slučajne prolaznice. Da je skup bio LUX govori i podatak da smo, da smo hteli, mogli piti i sveže mleko... Kozje, najzdravije,... Sveža riba iz jezera... Šta da vam pričam....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #258 poslato: 28 септембар, 2009, 10:14:51 » |
|
Gibo, okači sliku gde prevrćeš roštilj sa pandom koja je raširila moćna krila u pozadini... Pošto te na ovim fotkama nema... Da te vide ljudi vrednog...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #259 poslato: 28 септембар, 2009, 10:26:33 » |
|
Ja bi' pis'o , al' jos varim. Dve kesice sode bikarbone do sada !!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #260 poslato: 28 септембар, 2009, 10:31:41 » |
|
Oprostite mi na šturosti ali sam još sa slabim pritiskom krvi u centralnom nervnom sistemu... Sve zalihe su se spustile u želudac...
Biće slika čim dojdem doma...
A šta reći koliko je bilo dobro kada sam uveče pri prvom snu odmah počeo da sanjam Surčin, jezero, Robija, Mira, IFA-u, Rokija, Pande, meso....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #261 poslato: 28 септембар, 2009, 10:59:57 » |
|
A šta reći koliko je bilo dobro kada sam uveče pri prvom snu odmah počeo da sanjam Surčin, jezero, Robija, Mira, IFA-u, Rokija, Pande, meso....
CCCCCCC....... Em jos nije pustio kosu, niti poceo da slusa Whitesnake, a tek posto je preskocio svoju devojku u snu....... OVAJ DECKO SE NIKAD NECE OZENITI .... BRUKA !!!! Ajde da mu pomognemo: http://www.youtube.com/watch?v=QyV6o8oWgV8http://www.youtube.com/watch?v=1MrbgjLbvwo&feature=related
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #262 poslato: 28 септембар, 2009, 11:02:27 » |
|
Ma zna ko je Koverdejl 100% *(iz grupe maj sneg)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #263 poslato: 28 септембар, 2009, 12:41:41 » |
|
Drž se teme Robi  A za svadbu će da vidimo, bitno da mi otvaranje flaša ide 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #264 poslato: 28 септембар, 2009, 12:50:18 » |
|
Pusti ga Gibo... Oženićeš se ti... A onda... KOLONA PANDI U SVADBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (držim se teme, nezgodan je admin...)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #265 poslato: 28 септембар, 2009, 14:19:30 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #266 poslato: 29 септембар, 2009, 17:32:42 » |
|
@Robi Ma ajde, nije toliko strašno... Pogreši čovek... Evo i još koja slička: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZIKAL
|
 |
« Odgovor #267 poslato: 30 септембар, 2009, 08:20:49 » |
|
Ljudi, aman zaman,ne meračite više. Žvale i bale na sve strane i žal za propuštenim druženjem.  Baš mi je drago,što se lepo provedoste,i naravno žao što ne bejah sa vama. Biće još dana za megdana.Kad budete ponovo planirali susret,imajte u vidu moju kajsiju i dovoljno vremena da se ista ukrti. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #268 poslato: 01 октобар, 2009, 20:21:54 » |
|
Šta reći... Svaki komentar je suvišan... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|