senna021
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 17 септембар, 2010, 11:43:41 » |
|
E, pošto sam sredio mehaničke probleme moje pande, uz pomoć AceDorćola i ostalih forumaša, sada je došao red na limariju, koja takođe, kao ni motor, nikad ranije nije rađena-. Pa me zanima gde mogu kupiti rubove i pragove za pandu 1991. godište. Posle toga je teram na farbanje pa onda još 315000km kako reče Aca 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 17 септембар, 2010, 14:30:50 » |
|
Probaj u Golašu, oni imaju svašta nešto: http://www.golas.rs/onama/index.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 19 септембар, 2010, 16:09:47 » |
|
Velas d.o.o. Ugrinovački put 48, Zemun tel: +381 11 219 2603 fax: +381 11 210 2979 e-mail: velas@velas.co.yu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 15 октобар, 2010, 10:03:22 » |
|
Golas možda ima samo pragove i rubove... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KockaKruzer
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 20 децембар, 2010, 12:17:47 » |
|
Meni se čini da je Autika najpovoljnija što se tiče cene limarijskih i plastičnih delova. Sad sam zvao, krilo košta 917din, branik prednji 1306din, far 1700din... Nego nigde ne mogu da nađem sajtne, zvao sam Golaš, ali kaže baja 6480/kom!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
FIAT Panda 1000 FIRE '89
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24 децембар, 2010, 10:58:54 » |
|
Ja juce sjeba desnu sajtnu,na mali ,malesni,iskrivljeni stubic,pu e bem mu sve po spisku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 24 децембар, 2010, 12:58:30 » |
|
Nemoj ljutiš Yunga, što je to "sajtna"? Ne znam, priznajem ograničeno mi obrazovanje, pa ne mogu primjerno suučestvovati u tvojim duševnim bolima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
savke
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 24 децембар, 2010, 13:08:12 » |
|
YU Lukas,krilo za pandu 673 din. Sajtne nemaju u ponudi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 24 децембар, 2010, 14:01:46 » |
|
Nemoj ljutiš Yunga, što je to "sajtna"? Ne znam, priznajem ograničeno mi obrazovanje, pa ne mogu primjerno suučestvovati u tvojim duševnim bolima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 24 децембар, 2010, 14:30:34 » |
|
Hvala Roberto! Polako se uvodim u drugu terminologiju Krila - blatobrani Sajtne - pragovi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24 децембар, 2010, 22:36:50 » |
|
Nisi jedini... (i ja učim al zaludu, očas posla zaboravim...  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 27 децембар, 2010, 14:21:04 » |
|
Pokusao sam kod prijatelja da ispravim tu istu ``sajtnu``,sa onom napravom na potezanje,ali kaze mi majstor:ne da moze, pa smo je sekli ispravili i vratili nazad,izgitovali, a ostalo ide u proteklih par dana. Nego ne znam kod koga da kupim farbu crvene boje za sajtnu,
Ps. Robi,pricah ti da bi stavio i one cevi na pragove kao na slikama od italiana ,zbog estetike (kako kome) i bas zbog ovih gluposti , ali zakasni Pozdrav yungalunga
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 27 децембар, 2010, 21:54:43 » |
|
Pokusao sam kod prijatelja da ispravim tu istu ``sajtnu``,sa onom napravom na potezanje,ali kaze mi majstor:ne da moze, pa smo je sekli ispravili i vratili nazad,izgitovali, a ostalo ide u proteklih par dana. Nego ne znam kod koga da kupim farbu crvene boje za sajtnu,
Ps. Robi,pricah ti da bi stavio i one cevi na pragove kao na slikama od italiana ,zbog estetike (kako kome) i bas zbog ovih gluposti , ali zakasni Pozdrav yungalunga
ma ti si mala beba, ja se vec danima, tacnije od kako je poledilo , nosim mislju da opasem pandu jednim starim gumenim camcem koji i onako nema dno, izeli ga mishi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KockaKruzer
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 05 јануар, 2011, 12:44:00 » |
|
Hvala Savketu za savet, proverio sam cene u YU Lucas-u i čini mi se da su ubedljivo najpovoljniji. Zivkao sam sve moguće: Golaš, Velas, DimagoS, Autika... Tako da pandisti, kome treba limarija, pravac Lukas. Javiću još utiske, pošto nisam obavio kupovinu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
FIAT Panda 1000 FIRE '89
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 15 март, 2011, 12:23:32 » |
|
Nije loš link, imaju limariju, ali nije kod nas  ako neko ide preko ili ćemo i mi dočekati da uđemo u neke normalne vode,pa da to možemo da naručimo http://www.rhibo.com/catalogo/cat.asp?idm=70
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|