Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 14:13:37 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Brisaci  (Pročitano 1112 puta)
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 03 април, 2011, 12:39:45 »

Ma na autootpadu skini odgovarajući rele sa neke pande, nema smisla istraživat:)
Kad posjetim autootpade, poskidam releje za aute koje trebam i to pošteno platim, pa imam u rezervi, posebno ako je auto stariji od 10 godina, jer je onda teško nabavit releje.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
rasho75
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Pametan čovjek traži riješenje, budala izgovor

« Odgovor #16 poslato: 04 април, 2011, 12:46:49 »

HAHA U mojoj blizini na 100 km nema nigdje auto odpad da ima rele za pandolinija pa čak možda i nekog fiata.
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #17 poslato: 05 април, 2011, 08:56:19 »

Ali zato za Golfa II dizela ima sta oces smile
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
rasho75
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Pametan čovjek traži riješenje, budala izgovor

« Odgovor #18 poslato: 05 април, 2011, 17:25:33 »

Za golfove 2 se dio može naći i pored ceste, ali su stvarno više stari i teško je naći nekog da dobro izgleda.Da li paše od juga ili stojadina taj rele od brisača.
Sačuvana

mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 16 фебруар, 2012, 10:59:49 »

Upravo sam se istreso oko 17e za 2 brisača posudu za menjanje ulja onaj prednji sam uzeo ravan samo guma a zadnji u kompletu sa nosačem tako ako nekom tereba zadnji brsač(komplet) sa kilavom gumom i oće da je menja nek se javi.
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 19 фебруар, 2012, 00:40:23 »

Upravo sam se istreso oko 17e za 2 brisača posudu za menjanje ulja onaj prednji sam uzeo ravan samo guma a zadnji u kompletu sa nosačem tako ako nekom tereba zadnji brsač(komplet) sa kilavom gumom i oće da je menja nek se javi.

Baci mobilni na pp da se dogovorimo oko placanja i nacina slanja, kad sam menjao treca vrata dobio sam i motor brisaca ali rucice nemaaaaa  cray
Sačuvana
nvladeta
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 19 фебруар, 2012, 08:29:27 »

Malo ne kapiram ove izraze, verovatno je ova "posuda za menjanje ulja" neko tekne koje nema veze sa brisačima. Meni je potreban prednji komplet brisača (motor, prenosi, poluge) bez obzira na metlicu.
Sačuvana

Pozdrav. Vladeta
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 19 фебруар, 2012, 09:22:22 »

ma pasuda je najobičnija plastika pljosnata od 6l sa onim cuculjem ko na džezvi da lako prebaciš u neku kantu nemam kanal pa da mogu da je podvučem pod karter.
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 07 март, 2012, 17:20:01 »

Gde si kupio ovu posudu? Jel izgleda ovako?

Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 07 март, 2012, 17:34:41 »

ma jok ko lavor samo pljosnatija slikaću
« Poslednja izmena: 07 март, 2012, 17:42:52 mc » Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: