Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 14:22:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: MAF senzor  (Pročitano 911 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #15 poslato: 12 октобар, 2010, 10:32:50 »

Ja sam ti preporučio malo skuplji i ozbiljniji uređaj, ako nemaš potrebe za tim onda svakako U581. Acin uređaj je odličan za Pande a i mnoge druge automobile do 2003-4, poslužio mi je više puta i odradio je posao kako treba, ni sa njim nećeš pogrešiti, ali taj CAN protokol je dosta rasprostranjen, imaj to u vidu.
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 12 октобар, 2010, 11:06:48 »

ok. U svakom slucaju Ti si u pravu, sada vise ne proizvode aute bez CAN protokola. Dvoumim se zbog
moje potrebe za novijim uredjajem. Aute necu skoro menjati, kada ih  budem menjao bice novijih
uredjaja tako da i taj sada noviji vec zastari. Videcu koja je razlika u ceni pa odlucim, ako je malo vise,
nije frka, a ako je razlika veca uzecu "U 381". Svoje prohteve sam napisao, nisu veliki, a "U 581" ih prevazilazi.
Mozda nije lose kupiti jaci model zbog eventualne porodaje, taj koristi veci broj automobila.
Smislicu kada dobijem sve informacije o oba modela.  scratch_ones_head
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 15 октобар, 2010, 21:47:41 »

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Tuning/U581-Samostalni-skener-firme-MemoScan-Dijagnostika/1749739
ako je neko zainteresovan... cena nije velika u odnosu na e bay-u   yes pod uslovom da prodavac hoće da je proda po toj ceni scratch_ones_head
« Poslednja izmena: 15 октобар, 2010, 21:53:05 nitro » Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: