|
Joe
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 17 децембар, 2011, 12:04:29 » |
|
Uh, kako prija sama pomisao na leto i Grčku. Još koji dan pa će i zavejati, a onda su slike sa mora još interesantnije, planira se novo putovanje, neka nova destinacija i da se obiđu mesta koja nismo iz raznoraznih razloga stigli letos. Put za Grčku je dobar, a i jednostavn,skoro sve je autoput, zato je Vlajku malo dosadan. Mi smo sa više pauza malo razbili tu monotoniju,stanemo na svakih 200-tinak kilometara, kafica,klopa i malo razgibavanja pa putovanje lakše prođe. Krećemo iz NS,prva pauza OMV Lapovo,druga pauza je u Vranju na OMV pumpi, tu i fruštukujemo, sledeća pauza je u restoranu " Bedov 13 " (40 km pre Grčke granice ),tu ručamo i zadnja pauza na Shell pumpi u Korinosu ( oko 30 km od Soluna prema Atini ). Ranijih godina smo pauzu pravili u restoranu " Romantik " ( u Makedoniji,odmah iza 2 naplatne rampe ), ali se restoran Bedov pokazao kao bolji. Nema skretanja sa puta, debela hladovina, dobra i brza usluga, a klopa je odlična.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 17 децембар, 2011, 12:09:12 » |
|
U Makedoniji je klopa svuda odlična. A Makedonci su poslovni, srdačni i baš su OK. Nemaš osećaj da nisi kod nas. Mi smo se prošle godine na Ohridu proveli baš super 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 17 децембар, 2011, 13:50:37 » |
|
@Joe
Videli smo ovaj restoran letos, ne može a da ne skrene pažnju... Pošto smo krenuli iz Vlasotinca u 8 ujutru nismo imali potrebe da stajemo ali ova terasa je delovala veoma primamljivo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 18 децембар, 2011, 21:12:30 » |
|
Zoki je u pravu, zaista je u Makedoniji svuda hrana dobra, usluga takođe, a Makedonci nas gotive i veoma su gostoprimljivi. Restoran " Romantik " je veoma lep, ima i bazen pa se možeš i brčnuti u njemu, ali zbog gubljenja vremena sam izabrao " Bedov 13 ". Kad putujem sa kolima bez kamp kućice želim što pre stići na odredište da se pružim na krevet, a sa kampikom nema frke, kad hoću stanem i odmaram, a stići ću valda nekad. Kada svratiš tamo i vidiš bazen, ajde pa se nemoj okupati, a vreme curi, kilometara još mnogo,a mi se malo opustimo, e zato ga eskiviram. Inače je tamo super kada se ne žuri ili kaniš prenoćiti, puštaju i da se prenoći na njihovom parkingu sa kampikom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 18 децембар, 2011, 23:25:34 » |
|
Svim forumašima koji slave SVETOG NIKOLU, čestitam slavu ! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 22 децембар, 2011, 13:18:28 » |
|
Znam da nije Panda ali mi je nekako drag  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 22 децембар, 2011, 18:35:51 » |
|
Znam da nije Panda ali mi je nekako drag   Preeeeedivan.......................kofer....!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 22 децембар, 2011, 22:30:36 » |
|
Uh, kofer me zabo 6 meseci u minus. Uđoh u prodavnicu sa namerom da potrošim do 25 000 a izađoh sa računom od 37 000. Generalno nije mi žao, odličan je, 430l zapremine, staju kolica, putni krevetac i još dve ili tri torbe... Bio mi je neophodan jer mi je zbog plina rezervni točak u gepeku pa je ostalo nedovoljno mesta posebno za kabaste stvari...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 23 децембар, 2011, 08:02:16 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 23 децембар, 2011, 08:44:10 » |
|
A MENI SU NAJLEPŠE RATKAPNE 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 23 децембар, 2011, 20:00:33 » |
|
@IFA Eh, kamo sreće da je koštao kao pola Golfa  @Bibazoki Ima ga i sa lepšim ratkapama, ali nisu ni ove loše...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 23 децембар, 2011, 20:20:49 » |
|
Auto je zaista lep, taman koliki treba, a još i na plin, gde me nađe ! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|