Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 14:58:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: za pocetak nesto delova, NAVALITE  (Pročitano 1109 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 11 децембар, 2010, 10:06:58 »

Generalno, protiv sam ovako navalentnog nacina .
 Ali ako je ljudima ovako lakse, na prvom mestu zbog postavljanja fotografija onoga sto se prodaje, onda u redu.
 Na kraju krajeva , covek je otvorio jednu temu i nisam primetio da nesto "brlja " u drugim temama.
 glasam da tako i ostane. Ako bude sve na pp, kako cemo biti informisani o tome sta se nudi i po kojoj ceni.
 A kolega Yomisan, koji je definitivno ovde iz komercijalnih razloga, mogao bi da se ucipi kad bude trebalo da se da kinta za ovaj sajt i forum. blush2
Sačuvana
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 11 децембар, 2010, 13:21:52 »

Podrzavam Robertov predlog a i mene je stvarno sramota jer nisam dao dinara za ovaj sajt jer mi je dosta pomogao a valjda sam i ja nekome.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #17 poslato: 11 децембар, 2010, 18:27:54 »

@Yomisan, Robi i ostali:

Nemam ništa protiv postavljanja oglasa dok je to u funkciji dobrobiti ove zajednice i njenih članova, čitaj: dok su delovi kvalitetni a cene razumne. Takođe, bilo bi lepo da se svi koji su imali koristi od ovog foruma sete istog u februaru mesecu kada uplaćujemo produženje hostinga (o prikupljanju priloga - naknadno).

Još jednom skrećem pažnju da se ubuduće dogovori oko preuzimanja delova sklapaju preko privatnih poruka. Ako ovaj apel ne urodi plodom biću prinuđen da iste obrišem. 
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 11 децембар, 2010, 20:14:14 »

Hvala da sam konačno saznao za uplate smile
Poslije Nove godine šaljem skromni prilog preko poslovnice/prestavništva Novak auspuh u Beogradu.
Ima boga smile
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: