Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« poslato: 23 новембар, 2010, 15:08:39 » |
|
ja sam novi vas clan (od danas) nadam se da sam pogodio mjesto za predstavljanje clanova ako nisam sorry iz zagreba sam ponosni sam vlasnik stare pande 4x4 (otprilike mjesec i pol) naletjevsi na vas forum odlucio sam vam se pridruziti nadam se da me primate  toliko od mene
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nepsujem,nepušim ,nepijem,bemti upade mi cigareta u pivo 
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 23 новембар, 2010, 15:14:27 » |
|
Dobrodošao Bunda!  Dečki na ovom forumu su pravi, nisi ni najmanje pogriješio što si došao ovamo. Čudi me jedino što si čekao ovih mjesec i pol dana, hahahaha Inače tebi za utjehu, ja sam stari gelipter iz Trnja, mjesna zajednica Martinovka, tako da nisi jedini iz Zagreba, a ima ovdje više dečki iz drugih djelova 'rvacke. To uostalom ovdje nije ni bitno, bitno je da se družimo, izmjenjujemo iskustva i gojimo ljubav prema pandama, seičentima i punto classicima  Budi dobar ( znam da jesi  ) pa nam opiši koji model imaš, godište i ostalo i tako... ma znaš i sam 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23 новембар, 2010, 15:17:56 pandit »
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23 новембар, 2010, 15:36:26 » |
|
Pozdrav Bunda, bas lepo da si odlucio da nam se pridruzis na forumu. Zavidim tebi i tvojoj Pandi na putevima koje koristite u CRO, obzirom da bi tvoj model mogao ovde da se dokazuje ne samo van puta, nego i na normalnim putevima cije stanje je tako da ce se verovatno sledeci rally Paris - Dakkar voziti po nasim regularnim putevima i ulicama. Jos sad na zimu, kad ih osole onom kombinacijom soli, peska i sitnih kamencica........  @ Pandit: Nemoj me sada bockati u srce direktno- sto nemam vise Pandolinija, sve se iznenadim kad na parkingu umesto njega ugledam ``ovo`` (takozvani -Zoromobil). Srecom Pandolini nije daleko, vec je kod burazera, i u dobrim je rukama.....pa kad se uzelim ja cu je pozajmiti na koji dan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23 новембар, 2010, 15:40:30 » |
|
 pandit hvala na dobrodoslici inace sam i ja (bio) trnjanin kod podhodnika sad sam se prizenio u nz heh mislim ne sad daleke 82 se odselio  pandica je 4x4 86 godina srebrne boje nisam dolazio ovdje jer sam jurio djelove za nju katastrofa amortizeri sva 4 skuplji neg za mercedesa  aj to sam nekako rijesio to i prednje lezajeve kotaca ima jos nekih sitnica sto trebam rijesiti al nadam se uskoro
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 23 новембар, 2010, 15:42:47 » |
|
 pozdrav aca i tebi hvala na dobrodoslici brzo kod buraza i napravi jedan krug 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 23 новембар, 2010, 15:47:42 » |
|
Pozdrav Bunda, dobrodošao...
Mogu ti reći da i meni lupaš čežnju sa Pandom 4x4
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 23 новембар, 2010, 15:50:14 » |
|
 pa zar ja jedini ovdje vozim pandu poz giganitza
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 23 новембар, 2010, 15:50:43 » |
|
hehe, Aco, nisam bockao, tako mi Ošišanog Ježa. Ja samo piso sos provokaciju, rekao bi Ježev O'Stoja  Bunda, prešišao si me u štartu, ako je tvoja zaista iz 1986. godine, šišaš me za 4 godine  Moja je bila mrtva, kako je oživjela možeš pratiti u postovima "Novi bakutaneri; panda i ja". Baš me zanima više o tvojoj pandi. Razlog više da uskoro skoknem do ZG. I napiši koje još sitnice trebaš, možda imam na zalihi  Bum ti dofural.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23 новембар, 2010, 15:54:29 pandit »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23 новембар, 2010, 16:04:36 » |
|
hvala unaprijed pandi nisu bas sitnice recimo vozacev sic  i jos ponesto heh
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23 новембар, 2010, 16:05:24 » |
|
eto sliknuo sam pandicu s balkona na brzaka tek toliko da je vidite bice jos slika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 23 новембар, 2010, 16:13:48 » |
|
Fina boja. Vidim da imaš kuku i to onu koja se skida. Imam i ja, ali je obavezno skinem i stavljam tek kad treba. Kad bi me ovdje netko nasadio odostraga, u principu bi bio kriv on, ali po zakonu bih mu morao nadoknaditi svu štetu koja je prouzročena kukom. Recimo, on se slupa i kuka mu dodatno savine čelnu stijenu i probije kiler...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23 новембар, 2010, 16:17:04 » |
|
hehe ovu kuku niko ziv vise neskine to zapeklo kazes iz martinovke si tamo sam dosta proveo imao sam tamo par frendova mozda ih znas alan,neno bozic i jos poneki
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 23 новембар, 2010, 16:41:56 » |
|
Pozdrav novom forumasu, dobro dosao ! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
Bunda
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 23 новембар, 2010, 16:52:25 » |
|
 tnx joe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 23 новембар, 2010, 17:42:16 » |
|
hehe ovu kuku niko ziv vise neskine to zapeklo kazes iz martinovke si tamo sam dosta proveo imao sam tamo par frendova mozda ih znas alan,neno bozic i jos poneki
Teško.... kidnuh ujesen 75. Pravac Slo, JNA u Lj, sljedeće godine se vratih samo na par dana, pa kidnuh u provinciju, u Novo mesto. Ostavih Zg nekim drugim klincima, nek ga oni malo drže pod kontrolom  A i uželjeh se prirode, nisam ja za gradsku gužvu, pa štemanje po kvartovima. Znaš kako je nekad bilo: u drugi kvart bez boksera ili lanca u gumenoj cijevi baš nije bilo zdravo  Dečki su čuvali svoje komade, a ja bio pokvaren po pitanju ženski ko pašteta na ljetnom suncu, hehehe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|