|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 28 новембар, 2010, 21:10:15 » |
|
Dobrodosao, nadam se te nije previse uvredio moj prethodni odgovor. Znas kako, pravila postoje " i kad se dvoje vole", prema tome , ne zameri. Evo, da pomognemo: Milan, nas kolega koji nas snabdeva raznoraznim delovima, sigurno ce ti pronaci neko sediste.Evo ga telefon 0638613957 Sto se tice rashladne tecnosti, najjednostavnije i najsigurnije ti je da je zamenis. Potrazi ovde , mislim da je dr Aca postavio uputstvo za home-mada varijantu. sto se ulja tice, raspravljali smo dugo o tome koje, kako , kad i gde. Vidi. Proizvodjac prepoucuje selleniju. Ok, to proizvodjac preporucuje, a ja tvrdim da je svako kvalitetnije ulje odlicno za nase pande. Na kraju krajeva, panda, tj fire motori su nastali pre nego brend sellenia. Sta se sipalo devedesetih godina i ranije. Cisto sumnjam da je Sell....
Ali pre zamene ulja, mozda bi bilo dobro da razmislis o tome da nadjes nekog lokalnog majstora za koga si siguran da te neze zahebavati, i dogovoris sa njim veliki servis i dijagnostiku. Da po kupovini pande nisam otisao kod majstora na veliki servis i dijagnostiku, siguran sam da bih negde ostao u kvaru jer njegova tvrdnje da je set kvacila odavno za promenu ( i ako lamela nije proklizavala) pokazala se kao tacna. Pozdrav
|