Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 15:14:30 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Dunja  (Pročitano 989 puta)
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #15 poslato: 14 јун, 2009, 22:39:27 »

Prelijep je tommy... good good :good:bilo bi lijepo da jos vidimo njegov omiljeni auto dance1 dance1 i vlasnicu...  drinks drinks
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 14 јун, 2009, 22:59:50 »

Jel navija za Partizan?
Sačuvana
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 14 јун, 2009, 23:21:57 »

Dobrodošla Dunja (izgledaš mi kao dunja sa ormara...  biggrin)
Ovako Dunjice: imaš ovdje par momaka koji su veeeeeliki stručnjaci za pandu i njih slušaj (Aco, Roberto, Gibaja, Kuntalo...). Iako sa (po)najstariji ovdje ja sam ti... ahm... kako da kažem... ma  jester - dvorska luda.
Ja sam tu da vas zasmijem i da (ponekad) lupnem nešto "masno" blush2. A ti mi, molim te, nemoj zamjeriti zbog toga.
Eh, da, i ovo ti moram reći. Mladi ljudi, posebno muškarci, često ružno govore u o braku. Ja sam "ubračen" punih osamnaest godina i o toj instintuciji (braku) mislim sve najbolje, pa ovo što ću ti sad reći (možda) prvi put čuješ od jednog muškarca: da sam ponovo mlad, da ponovo biram životnu saputnicu, opet bih izabrao svoju suprugu.
Nju i - NI JEDNU DRUGU  nyam yes  preved !!!
A sve to ti ispričah da znaš da kad "ispalim" neki vic o muško-ženskim odnosima, da je to samo vic  this 
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 14 јун, 2009, 23:28:29 »

Мени изгледа као да је из два дела. Предњи и задњи. victory

Jedan "konstruktivan" prijedlog: kad (jednog dana) budeš farbala Pndolinu, ofarbaj je kao što je pas "obojen" - pola crno pola bijelo  lol lol lol
... i još se i ti ofarbaj kao ona treba iz "1001 dalmatinca" (jel bijaše Kuela De Vil se zove) pa će svi kad vas vide samo da zinu od čuda. Ili će da urade ovo  haha haha haha ili ovo  threaten threaten threaten
(Šala, ba, nemoj da se ljutiš na mene... Pande ti tvoje biggrin)
« Poslednja izmena: 14 јун, 2009, 23:31:13 Karabaja42 » Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 15 јун, 2009, 07:25:23 »

Eh, da, i ovo ti moram reći. Mladi ljudi, posebno muškarci, često ružno govore u o braku. Ja sam "ubračen" punih osamnaest godina i o toj instintuciji (braku) mislim sve najbolje, pa ovo što ću ti sad reći (možda) prvi put čuješ od jednog muškarca: da sam ponovo mlad, da ponovo biram životnu saputnicu, opet bih izabrao svoju suprugu.
Nju i - NI JEDNU DRUGU  nyam yes  preved !!!

Karabaja, sad sam ubedjen da tvoja supruga cita ovo, i da si ovih dana nesto debelo zgresio. Poruka za Karabajinu lepsu , pametniju, u svemu bolju polovinu:

Gospodjo, oprostite mu, ne zna sta cini!!! preved preved preved lol lol

« Poslednja izmena: 15 јун, 2009, 07:27:40 roberto_s » Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 15 јун, 2009, 07:31:51 »

Pozdrav Dunji i Tomy-ju. Ja pse obožavam, a ovaj je stvarno pojava...
A što se tiče Karabaje, zna on šta radi, samo se pravi naivan/mnogo godina ima da bi bio naivan/...
Mala šala,  haha
Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 15 јун, 2009, 07:36:45 »

A što se tiče bračnog staža, ja sam u toj instituciji registrovan 26/dvadesetšest/, i slažem se sa gore navedenimć i ja bih opet birao svoju
suprugu, ako bi se ponovo ženio, jer ko da se navikava u ovim godinama na neku drugu...
 threaten
Sačuvana
dunja
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 15 јун, 2009, 09:30:28 »

Drago mi je sto Vam se dopada Tomy, a drago mi je je i sto volite svoje supruge, tako i treba!
Posto ja Vase iskustvo nemam  jer jos nisam udata i jos studiram verujem Vam na rec i verovatno cu i ja davati izjave preko foruma kako volim svog bracnog druga vise od pande  biggrin biggrin biggrin
PS.Karabaja samo Ti i dalje pisi svoje sale i mene zasmeje tvoja duhovitost ali da znas da u svakoj sali ima i pola istine
 biggrin biggrin biggrin

Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 15 јун, 2009, 13:15:39 »

Nemojmo preterivati, gde više od Pande...
 preved
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 15 јун, 2009, 15:34:24 »

A ko uopšte voli SVOJU ženu više od auta pa ma koje marke isti bio? Taj je na lekovima, garant... lol lol lol jester jester jester haha haha haha
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #25 poslato: 17 јун, 2009, 11:23:48 »

Kanda se ovde potkrala greška: 'volim Pandu više od... ' je ispravan red reči u rečenicama na koje se osvrćete.

Karabaja, sad sam ubedjen da tvoja supruga cita ovo, i da si ovih dana nesto debelo zgresio. Poruka za Karabajinu lepsu , pametniju, u svemu bolju polovinu:
Gospodjo, oprostite mu, ne zna sta cini!!! preved preved preved lol lol

Saglasan.....
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
dunja
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 20 јун, 2009, 20:09:40 »

Prelijep je tommy... good good :good:bilo bi lijepo da jos vidimo njegov omiljeni auto dance1 dance1 i vlasnicu...  drinks drinks

Evo Zvone, ali bez vlasnice.
« Poslednja izmena: 20 јун, 2009, 20:12:00 dunja » Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #27 poslato: 20 јун, 2009, 22:57:02 »

Hvala Dunja... Lijep primjerak suzivota... Panda i pas su kod tebe postali dobri prijatelji... jester jester jester jester jester jester jester
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: