Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 15:22:15 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav od Bore  (Pročitano 417 puta)
boravirus
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 09 децембар, 2010, 14:31:17 »

Pozdrav svima na Forumu. Ne vozim PANDU vec 128, ali posto imam ponudu za trampu 128 za Pandu mislim da je ovo pravo mesto da se malo bolje upoznam sa mozda buducim ljubimcem. Najvaznije je imati pravu informaciju na pravom mestu i u pravo vreme. Za sada sam samo citalac tema, ali se iskreno nadam da cu se u dogledno vreme aktivirati ako dodje do ocekivane razmene. Pozdrav
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 09 децембар, 2010, 15:27:07 »

Dobrodošao... Nadam se da ćeš napraviti dobar pazar!!!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Bunda
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 09 децембар, 2010, 17:09:14 »

dobro dosao Bora
Sačuvana

Nepsujem,nepušim ,nepijem,bemti upade mi cigareta u pivo smile
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 09 децембар, 2010, 18:15:55 »

Zdravo Boro,
Ja sam imao Z128, sada vozim Pandu. Šta reći...
128 ima više mesta za putnike - može da se smesti 5 odraslih -  šira je i tu je kraj prednosti...
panda ie uža i može da se vozi 4 odrasla, i to je kraj mana...
Sve ostalo je na strani pande: novija je 12+ godina (ove telekomove crvene), startnija, manje troši, jednako se održava (cenovno! al pošto je novija... ređe se dešavaju kvarovi - rentabilnija), možeš da strpaš frižider / veš mašinu u gepek kad oboriš zadnja sedišta (što isto možeš u 128 al u snu!) koja su usput, POJAM UDOBNOSTI za onu upalu zadnju klupu na 128, (generalno su neudobna - tvrda ali su barem ravna  lazy laugh laugh laugh)

Još ako ne moraš da doplaćuješ puno...  dance1 dance1 dance1  drinks drinks drinks  good good good ne časi ni časa!!! (pod uslovom da panda nije baš  skull  rasturena)

Pa... dobrodošao!!

P.S. Ja ne prodajem nijednu, da ne bude da je reklama...  whistle whistle
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 09 децембар, 2010, 18:35:33 »

Pozdrav Boro ja sam imao keca skalu 55 ustvari i preporodio sam se sa pandicom probaj videčeš.
Sačuvana
Speedy
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 09 децембар, 2010, 20:15:54 »

Zavisi kakvu 128cu dajes za kakvu Pandu i koliko doplacujes?
I za sta ti konkretno treba auto...
A o velicini...pre neki dan sam citao clanak na netu gde opusteno lik kaze da nema mesta pozadi za noge i da je tesno za sedenje pozadi u Laguni II 2003 ???
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 09 децембар, 2010, 20:23:52 »

Dobrodošao Boro smile
Ima tome 30 godina to sam imao 101 i 128, pa sam malo zaboravio, tj. onda sam bio mlad i sve mi je bilo ok. Moj prijateljski savjet: kako ti je u 128 znaš, sad bi bilo dobro probat bar 2 kruga s nekom pandom, pa da sam usporediš i doneseš svoj zaključak. Nije rečeno da ono što meni prija, mora prijati i tebi smile
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 10 децембар, 2010, 08:25:36 »

Dobro dosao na forum Boro, neces pogresiti ako zamenis 128 za Pandu.
Ulov je da Panda nije neka krsina, ne odrzavana, lupana.
Naj bolje da povedes nekog sa sobom ko vec ima Pandu, i da taj pogleda pre zamene.
Pozdrav  yes
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
boravirus
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 10 децембар, 2010, 09:57:32 »

Hvala na toploj dobrodoslici.
Naime Z128 je prilicno korektnom stanju (1997), limarijski odlicna, sto je privuklo paznju klinaca iz ulice koji vole "tuning automobila" ubacivanjem motora vece kubikaze i snage u ZASTAVU i nude mi u zamenu pandu 2002 godiste auto za auto. Mislim da se isplati, pogotovo sto su moji klinci veliki da se voze sa roditeljima, a sa druge strane parking prostora na Vracaru je sve manje, tako da su se stekli idealni uslovi za takvav vid trampe. Pregovori su jos u toku, nisam jos video auto koji mi je ponudjen, pa ipak smatram da je potrebno biti malo vise informisan o automobilu koji mi je izuzetno privlacan i simpatican. Pozdrav
Sačuvana
Bunda
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 10 децембар, 2010, 10:24:16 »

cray 2002 koji sretnik moja panda 86 ali 4x4 haha
ja nebi puno razmisljao cini mi se ok ponuda normalno ako je panda u ok stanju
Sačuvana

boravirus
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 10 децембар, 2010, 10:47:02 »

Naravno da treba razmisljati i to jako puno. Prvo treba da je vidim i probam i proverim (u svakom pogledu: mehanicki i pravno), pa tek onda moze da se uradi po njihovom, ja tebi 8-micu ti meni  "medu".
Sačuvana
Bunda
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 10 децембар, 2010, 10:51:47 »

dance1
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #12 poslato: 10 децембар, 2010, 14:22:22 »

Boro, gde si na Vračaru? Imam dobrog majstora u Gospodara Vučića koji je meni i još nekima sa foruma održavao Pande, ako ti bude trebala pomoć možda bi mogao da je oteraš kod njega da je malko digne na dizalo i nakači na dijagnostiku.

Inače, Panda je za parkiranje izmišljena. Bez problema možeš da se parkiraš na "tup-tup" princip, dakle kada čuješ tup staneš...  lol lol lol
Sačuvana

boravirus
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 10 децембар, 2010, 15:10:21 »

Hvala na ponudi, javicu se kada pocne pregovaranje. Inace sam na Kalenicu. Smatram da treba da se dobro pogleda sve pre nego sto se odradi bilo kakav transfer. Najvise se plasim papirologije, jer nisam siguran kako su klinci dosli do kola (siguran sam da nisu kradena) ali da li je tu mozda radila "Sabacka ili Rumska veza" pa su "radjeni" papiri na carini i posle ... eto belaja. Prvo moram tu da budem siguran, a posle .... "Vozi Misko!!!!"
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #14 poslato: 10 децембар, 2010, 15:26:58 »

Velika većina Pandi tog godišta su došle iz velikih italijanskih preduzeća (Pošta, Telekom i slično) te su legalne. Potrebno je samo dobro proveriti stanje u kome se auto nalazi. Još je bolja stvar što su se Pande prodavale za male pare te su neka veća i skuplja budženja jednostavno bila neisplativa.
Sačuvana

Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: