gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« poslato: 01 март, 2009, 20:27:15 » |
|
Setih se onog vica "Šta je preciznost? To je kada komarcu otkineš mošnicu bokserskom rukavicom"... Doživljaj koji me je na njega podsetio je bila vožnja Pande od Banovog Brda do Pančeva u martinkama (čizme nalik onim vojničkim, veoma glomazne i krute) veličina 45... Sve vreme sam morao da budem koncentrisan kao neuro-hirurg da pri menjanju brzine ne zabodem kočnicu ili da pri kočenju ne dodam gas...
Pedale su mu neverovatno blizu i što Aca reče onomad - to su Žabari pravili da se vozi samo u šimikama - mi je totalno bilo jasno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01 март, 2009, 20:40:41 » |
|
Pozdrav Neurohirurgu! Moje martinke su 43, ja sam više za ortopediju. (stvarno su blizu, čak i za šimike 38...)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 02 март, 2009, 08:06:34 » |
|
Eh da, mozda sam ovo upozorenje za simike trebalo da navedem u tekstu za naslovnu stranu..... NAravno zabari su stvarno predvideli mali broj cipela, ali na sve se covek navikne. Ja recimo nosim 45, ali sam nasao neki model koji je uzi pri vrhovima, tako da mi pase. Nista siroki (zimski) modeli
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02 март, 2009, 09:54:32 » |
|
Gibaja,samo da znas, svaki put kada obujem cizme( zbog zime-naravno) , ljudi me gledaju kao ludaka, vozi,vozi,pa odjednom skripa kocnica.!! To me izludjuje,ali cim otopli, paticone su tu . Druga prica. E da, ali mnogo bolje prima gas u cizmama,hehehehe PS. Da li si nekad vozio u klompama,da vidis onda kako leti auto!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02 март, 2009, 10:40:42 » |
|
Ma nek je on živ i zdrav al da ga vidim kako bi se snašao u Pandi sa nekim kondurama  Znači Adidas tike još da kupim i mogu na reli
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
ZIKAL
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17 март, 2009, 18:13:46 » |
|
Yunga,sramota me je,al sam taj. Dakle,kakve martinke,cizme,kondure(one su cak i super za voznju!). Klompe su smrtonosne 100%.Ne da se nema osecaja,nego je to totalno sumanuto,voziti u njima! Ja vozio sa tim,negde na moru,pre jedno 106 godina.Ko da sam bio na stulama.Isti osecaj. Jesi li nekad isao na stulama? Ako nisi,probaj. Ha,ha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
retrop
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 21 март, 2009, 16:13:45 » |
|
Pre pande sam imao vw transportera dugo godina i kilometara, (otuda retrop) mogu reci uvek nosim radne cipele i mogu reci moram da puno pazim da prilikom menjanja ne kocim pri ubrzanju mada se desi naviko na velike udaljenosti izmedu pedala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 21 март, 2009, 16:16:51 » |
|
Panda je još super kako su zbudžili pedale u Sei-u... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 21 март, 2009, 19:28:28 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 22 март, 2009, 18:05:08 » |
|
Aco, bas si me nasmejao, problem je u pandi voziti u nekim cipeletinama, mogu misliti kako je onima u sei-u, par puta se desilo da suvozac razlepi facu na soferci.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23 август, 2011, 12:25:29 » |
|
PS. Da li si nekad vozio u klompama,da vidis onda kako leti auto!!!!!
Probala ja u klompama: kao da su mi dali lokalnu anesteziju na tabane. Imam jedne baletanke koje su mi idealne za voznju, pa mi stoje u kolima, a obucu za van auta stavim pod sediste i resen problem. Tako se svi cude kad u klompama izadjem iz auta a ja se samo smeskam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|