Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 15:41:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Sajla gasa  (Pročitano 514 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« poslato: 01 март, 2009, 20:29:45 »

Drugari, da li je neko imao iskustva sa menjanjem sajle ili njenim podmazivanjem možda? Kod mene je pedala  gasa nekako eratična, znači ne reaguje na pritisak ravnomerno i glatko nego kao da ima određene pozicije u koje može da zapadne, kao da zapinje negde... Da li i kako se ovo može rešiti?
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 02 март, 2009, 07:57:35 »

Gibaja, prvo treba pregledati leziste sipke pedale u kabini, i podmazati taj sklop. Mislim da je tu problem, inace ni skidanje cele sajle ne bi trebalo da bude problem. Pre mislim da je hod pedale vezan za njenu polugu i leziste u kabini vozila......WD40 will be OK
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 02 март, 2009, 08:07:30 »

Ok, krećem odatle!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
carunja
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 23 август, 2009, 23:44:19 »

ja imao isti problem i resio ga sa novom sajlom, kod ,,boban-sajle,,....ta ista sajla kosta kod njega 380din, da je skines i montiras nije problem.... rtfm
Sačuvana
Slobas
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 24 јануар, 2012, 15:55:46 »

Meni je visoka papučica gasa,malo bih je spustio,dali je dovoljno samo je otpustiti?
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 24 јануар, 2012, 19:14:33 »

Meni je visoka papučica gasa,malo bih je spustio,dali je dovoljno samo je otpustiti?
Vidi, ovo je forum koji su skockali ljubitelji i vlasnici pandi, bilo da ih je ovde "doveo " problem ili cisti osecaj pripadnosti. Ovde postoji neki red, i meni je prosto zao sto nisam administrator jer bih ljudima poput tebe zabranio pristup ovom forumu. Na forumu si par sati i vec si postavio pitanja u tri teme, ne kapirajuci da je osnovni red kad upadnes na zurku da se predstavis, pa onda malo upoznas (teme), pa onda vidis dal se u nekom separeu vec prica o nekim problemima, pa ako se pronadjes onda se i prikljucis . Ako sam propustio tvoje prtedstavljanje u temi koja je za to namenjena , ja ti se izvinjavam.
Aj'mo iz pocetka. Prvo se predstavis , pa u opciji za pretragu pokusas da nadjes odgovore na tvoja pitanja, pa , ako ih nema, onda pitas. Znam da ovo sto sam napisao  zvuci jako grubo, ali .....dokle vise....?????
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 24 јануар, 2012, 21:09:12 »

E Jobi neka si mu rekao jester
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: