Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 16:08:04 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  
Autor Tema: Amortizeri  (Pročitano 7870 puta)
Pella Panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: 30 август, 2010, 12:29:40 »

Pozdrav bratiji Pandista...ja sam prosle godine u APu kupio dva zadnja amort.i platio oba 4400...sad su mi riknuli prednji,a levog sam punio pre 2 godine...Izgubio sam broj telefona ap pa bih vas zamolio da mi ga neko napise...Ovde u Zajecaru mi nude Monroove po 4950komad,i neke Nemacke po 4500...To je meni nezamislivo jaka cifra,i rekao sam prodavcu da imam iskustva kad su delovi skupi...naime vozio sam godinama swifta i zbog skupih delova ljudi su se organzovai i kupovali za sitne pare a za delove swifta iz inostranstva...ja ako trebam za 4 amortizera da dam 18000,ja cu radije za 300 evra da uvezem Pandu iz Italije ili Austrije...i prodavac me gleda,a ne shvata da je Panda umetnost zivljenja i sirotinjsko prevozno sredsvo....
  Dakle Dampo je zakon u odnosu cena/kvalitet...Pliz dajte mi broj AP sporta...
Sačuvana

Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: 30 август, 2010, 13:05:00 »

AP sport
      011/3470-936
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #62 poslato: 30 август, 2010, 15:08:43 »

Pella mislim da je to realna cena amortizera. Dampo su možda koji 500din jeftiniji... Jednostavno to toliko košta bez obzira na cenu ili brend automobila...

Javi nam šta si uradio... AP sport šalje delove brzom poštom ako se ne varam...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Pella Panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: 30 август, 2010, 23:12:32 »

Hvala drugari,javljam sutra prekosutra...Danas pricao sa Majstorom,kaze da su gasni malo tvrdji,ali su sasvim ok....
Sačuvana

Pella Panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: 03 септембар, 2010, 23:00:03 »

Kupih dva prednja DAMPO uljana amortizera...cena 2990 po komadu...i ugradi ih...a onda sam zamenio i desnu sponu,pa isao na reglazu....eh,Panda je cudesan....bas sam zadovoljan....posebno sto sam nakon dve zime smrzavanja popravio grejanje...a bila mu otisla slavinica i uzeo sam novu od keca...i fino je nabudzili,sad greje ma milina.......
Sačuvana

Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: 17 март, 2011, 20:43:45 »

I meni su uginuli prednji amorti. Pre mesec dana bio kod majstora rece da u odem do Kit komerca i po njihovoj preporuci uzmem. Nazovem danas preporucuju Dampo, imaju samo gasne, uljani su kao zastareli (?) pa nemaju. Cena oko 3300din/kom sto nije birno nego je garancija samo sest mes?
Kakva su vam iskustva koji ste ugradjivali Dampo?
Je li nekome uginuo novougradjeni?

Na prethodnom autu sam stavio Lipo iz AP sporta, nisu izdrzali ni god dana..

I da, majstor mi rece da uzmem i drzace amorta. Jel to neko menjao?

Pozz,
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #66 poslato: 18 март, 2011, 07:36:52 »

Ja sam stavio zadnje Dampo ali sam ubrzo potom prodao auto. Tada su u AP Sportu davali, mislim, dve godine garancije ali ako ugradiš kod njih...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: 26 март, 2011, 13:34:45 »

Zamenio da nas prednje amorte. Uz njih po savetu majstora - radicemo to sigurno uskoro, bolje zameni odmah sve - i solje i zastitne gume.
Solje su 360, gume 200d. Fora je kod guma sto ima dva modela, jedan samo zastitna guma i onda mora da se kupi dodatno gumeni odbojnik koji ide izmedju solje i amorta, i druga verzija sve u komadu. ja sam uzeo ovu drugu u ap sportu.
Naravno nijedan prodavac nije umeo da mi kaze sta se sve menja kad se menjaju amorti. Proda ti same amorte i ne pita jel trebaju gume  angry2

pozz,
Sačuvana
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: 26 март, 2011, 16:16:53 »

Pa koje si uzeo i koliko si platio?
I ja bih trebao u skorije vreme da menjam sve to.
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: 26 март, 2011, 19:40:28 »

Uzeo sam kayaba.
Adresa je Jovanke Radaković 72a BG. Telefon 011/3429-670, 011/3049-049 www.gazela.rs

Pitao sam prvo ap spot i kit komerc. Oba nude Dampo, kod prvih garancija 2god, kod drugih 6mes?!
Nema logike za istu marku, citaj neka je macka u dzaku. Raspitam se koje su kvalitetne kazu srednja cena je kayaba. Pazarim za 3600/kom sa sajamskim popustom. Puna cena je oko 4200.
300 kinti skuplje od Dampa ali mislim da sam mirniji. Panda je kao prikovana, mada sam je malo vozio danas.

Pozz,
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 26 март, 2011, 20:26:54 »

@Vlajko
Kako tako skupo ja ih zvah, kazu 5400 oba amortizera bez njihove ugradnje?
Mozes li da napises oznaku tih KYB
HVala  drinks
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: 26 март, 2011, 20:51:41 »

Ne znam sta su tebi rekli u Kit komercy u voj stepe sam bio, gledali po broju sasije oko 3300d/kom Dampo. Doduse dugo je nesto gledao, vadio kataloge bla-bla.
Na racunu mi  pise 'ky633951-amor115' a kutije su ostale kod majstora, jbg.... nemam pojma.

Jesam platio oko 2000soma vise ali mislim da sam uzeo kvalitetnije.
Nisam ni imao vremena da jurim neke druge, ovo je prva subota unazad ne znam koliko da nisam radio a pre svega zivci. Ne zelim da mi kroz god dana opet riknu jer sam kao nesto ustedeo.
Pandu cu da vozim jos koju god i hocu da mi bude mirna glava.
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: 27 април, 2011, 16:29:40 »

Pošto se nema više šta čekati, došlo  je definitivno vreme za zamenu amortizera, interesuje me kakva su vam iskustva za QH/HQ i Dampo amortizere, prednje a posebno zadnje.
 Čitah sa početka, vidim ima skoro dve godine iskustva, pomagajte, pričajte, šta od ova dva proizvođača, pošto se za skuplje nema  cray
 drinks
Sačuvana
Inkabar
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: 03 мај, 2011, 13:43:12 »

Aj da i ja bacim koje pitanje:
...i tako lupka meni nesto tu od napred pa svratio ja do trapadzije na zamenu spona i centriranje trapa. Podigne covek auto (dizalicom, naravno lol) mrdne par puta tocak gore-dole, levo-desno, ovamo-onamo, kaze meri zazore. Ok. Zavrsi on to i kaze mi da nema potrebe da se menjaju spone, vec lupkanje dolazi iz amortizera?! E sad, ono najzanimljivije je komentar trapadzije "jel imas ti racun za ove amortizere, posto su novi?" Ja sam, da budem iskren kupio Pandolomea pre tacno godinu dana pa ne znam ni kada su stavljani ti amortizeri....a i NARAVNO da nemam racun. Roll Eyes

Da li postoji neko drugo pametno resenje za resavanje lupkanja, osim zamene oba amortizera?? Napominjem da su amortizeri marke Monroe, nema tragova curenja ulja, a cuju se samo na malim brzinama i pri vertikalnim evolucijama u voznji po nasim putevima (pozdrav Putarima! download)
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: 02 јун, 2011, 09:51:12 »

Moj komšija kupio Pandu pre par meseci od Milana01 i rešio da odma menja amortizere.Reče da je našao superpovoljno od sledećih

Toma  063 82 60 470     ili
Anastas  063 228 149

Nalaze se i rade u Dobanovcima.

Roberto stanuje blizu ,pa možda može da ih proveri,oceni.

Komšija ih je našao subotom na Bubanjpotoku
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  

Prebaci se na: