|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 20 јул, 2009, 08:22:05 » |
|
Mozes ponovo da izvadis tablice.Nisam siguran da li mogu samo da se produze,probaj.A kazne su mislim od 5-25 000 din.Drug je posle nove godine platio 10000.Posto si iz Zemuna,a ides u centar,moj savet je ne rizikuj,nego probaj da produzis tablice,a ako ne,uzmi nove.
Kao što rekoh gore: VAŽNA NAPOMENA:
Ukoliko Vam isteknu probne table iz NS, osim ako tamo i ne živite, nećete moći izvaditi nove probne table! Naime, ovo je moguće: a) Samo ukoliko je vozilo prodato/kupljeno na teritoriji Beograda (ili gde već živite). b) Ukoliko ne ispunjavate uslov pod a), samo ukoliko faktura nije starija od dva dana. Sve piše. Ako nešto nije jasno- objasniću koliko znam i umem. Do tada, nemojte da ste morževi i ne širite dezinformacije...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 20 јул, 2009, 21:17:36 » |
|
Red je sledeći: Tehnički pregled,onaj skuplji,za teretno vozilo kao što piše u papirima,ali već prerađeno u putničko Odlazak u Ljermontovu radi uputa na Atest(plača se taksa) Atest na Mašinskom fakultetu Ponovo tehnički pregled,sad upisuju''vrsta vozila-putničko...mesta za sedenje 5.... Polisa,uplatnice-pošta-stanica policije i posle nekoliko sati znojenja u redu imaš papir i tablice
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 20 јул, 2009, 22:47:33 » |
|
mene uhvatili sa isteklim probnim tablama i to kad sam krenuo na tehnicki. posle mesec -dva kod sudije za prekrsaje rekoh da sam taj dan isao da registrujem auto,sto se videlo u saobracajnoj, i to je to. nikakva kazna.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sinnerman
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 03 октобар, 2009, 22:57:55 » |
|
Za sve one koji nisu iz BG-a!!! Atest mozete da uradite i u vasem mestu (okolini), isti oni likovi iz AMSS-a koji rade atest za ugradnu TNG-a mogu da urade i atest na Pandi (tj. atest za prelazak sa teretne na putnicku)... Znaci pre kupovine se prvo raspitate gde kod vas u okolini ima ugradnja TNG-a tj. gde se vrshi atest i kojim danima (u banovcima je svakog petnaestog i tridesetog u mesecu). SUP u Staroj Pazovi prima molbe za atest samo ponedeljkom (ne secam se tacno koje vreme).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 03 новембар, 2009, 23:15:44 » |
|
Ne može. Tri dana max.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 03 новембар, 2009, 23:55:56 » |
|
ne isplati se uzimati probne table na duze.3 uplatnice sam uplatio za to... -probne tablice za jedan dan 420 din -admin.taksa za probne tablice 700 din -admin taksa za r.a.t. 1420 din... ne znam cemu sve sluzi i gde je otisao moj novac ali mLogo je. i to za 1 dan koriscenja probnih tabli a ti pitas za celu nedelju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 04 новембар, 2009, 00:02:06 » |
|
a da...zaboravih polisu osiguranja za 1 dan . cena -sitnica 540 din.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 04 новембар, 2009, 22:30:02 » |
|
A sto? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 17 децембар, 2009, 17:07:54 » |
|
Hej,zna li ko mogu li da se uzmu probne tablice subotom ,do koliko sati ako mogu i gde u Beogradu? Unapred zahvalan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
bole81
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 22 април, 2010, 20:11:18 » |
|
Krenem ja u proceduru atestiranja pande sa teretnog na putničko vozilo. Odem na tehnički i oni mi daju uput i to platim 700 rsd, sa tim odem u Ljermontovu i sa zahtevom i plaćenom taksom od 1420 rsd u roku od sat vremena dobijem njihov zaključak i sa tim i pored preporuke Milana 01 da idem na Mašinac odem u AMSS u Ruzveltovu i tamo predam dokumenta i tu nastaje haos  . Neki matori mrsomud sa velikim nosem krene kao da slika Pandu i nesto mrmlja u fazonu sta ste ovo uradili, sta ste ovo uradili. Sledeće proseravanje mu je bilo u vidu toga da ona zadnja polica treba da ostane na držačima po spuštanju sedišta i uzeo debil da gleda kako je pricvršćena i tu nije bio kraj... Zadnji biser mu je bio da donji deo klupe nije ispravno pričvršćen i da su u pitanju holcšrafi a nisu. Kaže matori jazavac meni da će mi izdati uverenje o neuskladjenosti i da ja treba da otklonim te nedostatke i da se vratim kada to uradim i da neću čekati red, pri tom tamo žive duše nije bilo!  Ma nabijem te ja na k.... mislim se u sebi. Odem ti ja gore u kancelariju sa njim i on mi da to uverenje sve kao zvanicno profi, regulare...MATORI GLODAR JE U STVARI CEKAO DA MU JA PONUDIM NEKE PARE Sednem ja u kola i provalim da su zaključak iz MUP-a zadržali, okrenem Milana i on mi kaže idi po dokument i uradi to na Mašincu! Vratim se ja kod tih gubara i kažem da ja taj nedostatak nisam u stanju da otklonim i da mi vrate moj dokument što su i učinili. Odem sutra na Mašinac, tamo sretnem Milana 01 i odradim atest sasvim normalno za 15 min! ZAKLJUČAK: AKO IMATE NEŠTO ŠTO TREBA DA SE ATESTIRA URADITE TO NA MAŠINSKOM FAKULTETU NIKAKO U AMSS-U
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 22 април, 2010, 21:25:06 » |
|
@ Bole Kurton država  pa takvi i činovnici...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 22 април, 2010, 22:48:07 bibazoki »
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
Jole
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 23 април, 2010, 06:37:57 » |
|
Nazalost mnogo toga nam je cista lutrija pa i odlazak u firmu i dozivljaji u njoj zavise od toga na koga si naleteo. Bez imalo namere da nekog branim ili kudim iznosim samo cinjenicu da sam ja preregistraciju sa teretne verzije na putnicku obavio pre mesec dana takodje u AMSS ali bez ikakvog problema.Praged je izvrsio jedan vrlo mlad decko. Sve je potrajalo desetak minuta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 23 април, 2010, 06:58:03 » |
|
@ Jole
To potvrđuje ono što ja napisah gore! Zar ne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|