Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 16:34:27 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5]
  Štampaj  
Autor Tema: krovni nosaci za pandu  (Pročitano 4415 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: 28 март, 2011, 20:54:56 »

Nisam probao to, ali nesto slicno se moze odraditi.....Ima u Tempu da se kupe odvojeno sape i odvojeno sipke. Radi se o proizvodjacu CAM. Pozadi idu malo ``dublje`` sape od onih sapi napred.
Sipki ima raznih duzina i od raznih materijala. Ima sipki od 120;130;140 cm, a ima ih od aluminijuma, bruniranog aluminijuma, od metala presvucene plastikom, od rostfraja itd......Ne treba se zbuniti prilokom kupovine sipki - jer sipke su kad su nemontirane blago povijene u blagi luk. Taj luk se delimicno ispravi kad se montiraju, mada ostane sipka veoma blago savijena u luk, ali manje nego kad je nemontirana......
Ako ti budu trebale duzine sipki i velicine prednjih i zadnjih sapa mogao bih da pogledam pa da ti javim.....Na CAM-ovim sapama je utisnut broj velicine same sape........
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: 28 март, 2011, 22:10:50 »

Citao sam sve sto si pisao na tu temu, napred sape 4, pozadi 6. I za sipke sa lukom - mislim dve, ne ono deset...  biggrin sas lukac

Odgovaraju mi ove postojece sipke, deblje, robustne, jer me ceka neka montaza plakara po kuci a ja to volim da radim sam. Zena malo-malo pa pokaze prstom tu nisi napravio... a novu kuhinju ja cekam, i tako..

Buni me jedino sto su ove sipke bas debele a sape su za ove 'moderne', tanke. Mislim da ce da padne neki budz kad pazarim.Zaro pitam jel se neko zezao sa time.
Hvala ti.
pozz,
Sačuvana
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« Odgovor #62 poslato: 02 април, 2011, 08:10:11 »

Potreban mi je novi krovni nosac od telecomovih pandi ,pa ako neko ima viska neka se javi i kaze koliko parica.
Prevozio sam TA - pec ,pa nismo poslednji red cigli izvadili,pa se malko iskrivio ovaj prednji
Sačuvana
zvone panda
Pandista početnik
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #63 poslato: 13 јун, 2011, 10:03:25 »

Potrebni su mi krovni nosači pošto idem na odmor sa ženom i bebom i velikim kolicima:-( Milan ima samo uzdužne, tražio sam svuda, neki lik mi nudi CAM logico nosače za 5.500 (u Velmarku imaju original za 7.500, neki lik iz Ljiga mi nudi nosače za 4.300 sa dostavom, ali nikad čovek ne može da bude siguran šta će da mu pošalju:-(), ima li neko predlog gde može (ako može) povoljnije da se nađu, ili da uzimam ove Cam-ove? P aonda traka za vezivanje prtljaga, i možemo na put:-)
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #64 poslato: 13 јун, 2011, 12:15:38 »

Ja sam uzeo u Velmarku nosač, koštali su 7500, lepo su urađeni, nemam zamerki... To je cena koju sam našao i po ostalim prodavnicama.
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: 07 јул, 2011, 10:38:36 »

moze da se montira sapa na telekomove nosace.
Osisa me uz bubanj bela panda samo tako. Ne samo mene nego doslovce sve!
Stigao sam je negde kod plavog mosta, kod iskljucenja i vidim da je samo stavio sapu. Sraf viri na celu / kraju nosaca i to je to. Samo ostavio je originalne drzace, one koji se usrafljuju u crni produzetak i oni leze na krovu ?! Da li je stavio nesto ispod da ne osteti krov ili ne nisamo video.

Jbg, nisam mogao ni da ga pitam gde je pazario.
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: 09 јул, 2011, 23:13:29 »

Danas sam narucio par od nekog lika iz Sapca, prodaje ih za 2.500 ali posto sam u isto vreme narucio siroke lajsne (takodje 2.500) dao mi je popust na sve 1.000 dinara. U utorak stizu pa ako su ok pozovite, mozda ima jos ...  063-238-839
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5]
  Štampaj  

Prebaci se na: