Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 16:49:22 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: Retrovizor - spoljni  (Pročitano 1034 puta)
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« poslato: 07 март, 2009, 08:54:52 »

Oduvek me je nerviralo kada neko slomi ili polomi ili pokvari tudji retrovizor!
Uvek , ali uvek ih sklapam, pa opet neko mora da cacka.

Elem , nesto se tu pokvarilo, vozaceva strana, pokusacu danas da odsrafim ona tri unutrasnja srafa, pa da vidim sta se desava, sobzirom da pada kisa,bicu mokrih rukava.

Ako je neko imao iskustva sa ovim problemom, pomoc dobro dosla.
hvala
Sačuvana
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« Odgovor #1 poslato: 07 март, 2009, 09:08:37 »

Evo izvestaj,
tri srafa su spoj spoljnje i unutrasnje strane, kada se odsrafe tri srafa lepo se vidi nosac , u mom slucaju polomljen . Nosac je grafitni i puko je na mestu gde nema mogucnosti prepravke.
Jedna pomoc svih pandista, gde i koliko kosta spoljni retrovizor?
Gibaja, da li imaju ovi u autici?

hvala
pozdrav
« Poslednja izmena: 07 март, 2009, 09:24:39 yungalunga » Sačuvana
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« Odgovor #2 poslato: 07 март, 2009, 09:35:29 »

Evo , sam postavljam pitanja ,a sada i sam odgovaram  Roll Eyes  Roll Eyes
 Imaju u autici, iznos oko 600 rsd, sto kaze i sam prodavac  - SMESNO!

E zato:     PANDA, ZATO STO .....  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ( pa za zastavu je spoljnji preko hiljadarke, hehehehehe )
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 07 март, 2009, 10:41:08 »

Stvarno smešno... Ivica ima dobre cene  Wink
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 07 март, 2009, 11:02:49 »

Ivica? Ivica?!

Molio bih Vas da nas ne držite još dugo u čudu i podelite s ostalom družinom informaciju- kakav Ivica, kakvi bre autići?
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 07 март, 2009, 11:07:27 »

Ispada reklama, ali nije...

Ivica je jedan moj poznanik, Bubar, koji ima preduzeće "Autika" koje valja delove limarije, svetlosne grupe i tako to... Za Panda ima bele migavce, krila, haube, retrovizore i tome sl.... Na prošlom forumu to zbog "pravila" nisam smeo da postavim...
Sačuvana

kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 07 март, 2009, 12:26:25 »

E sad smeš, mislim, Tvoj je forum, tako si u mogućnos'...

Ostavi čovekov kontakt u za to predviđenoj rubrici, nemo' da ste tak'i?
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #7 poslato: 07 март, 2009, 13:44:10 »

Forum je naš, ja ga samo održavam....

Kontakt stiže..
Sačuvana

yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« Odgovor #8 poslato: 09 март, 2009, 10:23:39 »

Drugari, pa ovo je neverovatno,  Nikada, ali bas do dana danasnjeg nisam video da je  ovako brzo i jednostavno menjanje retrovizora.
Cak i na zastavi ima vise zajeb..........
Covece,odsrafis tri srafa sa unutrasnje strane, skines unutrasnju plastiku,spolja skines ceo retrovizor jednom pokretom, uzmes novi,sa starog postavis na novi gumu za dihtovanje ( OBAVEZNO ), zarafis tri srafa i to te to. Vreme  oko 1,5 minut.

Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 09 март, 2009, 11:02:23 »

Ma nevalja to nista, te tri srafa, te guma......Trebalo je da izmisle neki na magnet.......samo ga zalepis na metal, a iznutra drugi magnet, pa kad uvrces onaj magnet iznutra, u stvari stelujes polozaj retrovizora spolja...... biggrin biggrin biggrin
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #10 poslato: 09 март, 2009, 11:22:17 »

Stvarno je glup auto ova Panda... Umesto lepo da ima elektro podesive retrovizore, sa grejačima, migavcima, pa još da budu u boji karoserije pa onda ako ga zakačiš negde istreseš platu za novi, oni napraviše da se za dva minuta zameni deo koji ne košta ni koliko kilo jagnjetine...

(tast je na Audi-u A3 sjebo retrovizor, zbog kaska je platio samo 10% štete a to je iznosilo 3000din... )
Sačuvana

AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 09 март, 2009, 14:43:04 »

Nemaju bre ovi nasi retrovizori cak ni onu upozoraavajucu-led diodicu koja ti trepce i signalizira i buzzer koji pisti - da ti je neki drugi auto u mrtvom uglu........bljak, fuj......puj to.......

BTW jeste li provalili kako se retrovizori mogu skroz skupiti uz telo, kad je bas fraka za parking???? biggrin biggrin biggrin, redovno koristim to uz zabezeknute face ostalih biggrin biggrin :o :o
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 15 јануар, 2010, 00:46:47 »

Počela moja Biba (žena od Zoki) da vozika PANDU za sada uz moje prisustvo. fan

Pošto je ranije tu i tamo vozila naš "stari" Reno-4 zaključila je, a isto sam pročitao i negde ovde na forumu, a isto i ja mislim, mada meni i ne smeta baš previše (ja k'o Miško, vezanih očiju 2 km u rikverc), da naši autići imaju PREMALENE retrovizore. Pogotovo moja PANDA koja je neprepravljena verzija, tako da je vidljivost žešće ograničena pa si prinuđen da se oslanjaš na ogledala.

Elem, uvod ko Narodni (po)slanik, a radi se o sledećem: Da li neko može da mi pomogne i da li je neko probao neki drugi, veći retrovizor da postavi bez "budženja" na naš autić. Varijanta sa "budženjem" dolazi u obzir ali da ne unakaradi nešto pa da stoji ko' piletu sise. jester

A to da originalni retrovizori zaista super čuče, da se lako šteluju iznutra, da ih noću "prelomim" do stakla da ih pijani majmuni ne polome, nemojte da mi pričate jer i sam znam da malo toga Žabosi dizajniraju da a nije lepo i funkcionalno... victory
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #13 poslato: 15 јануар, 2010, 07:28:33 »

Nisam siguran ali možda bi mogao da probaš sa retrovizorima od Zastave Poly (kec pick ap)... Mogu da proverim ali tek one tamo nedelje ako hoćeš...
Sačuvana

IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 15 јануар, 2010, 10:38:41 »

@Zoki,
bolju preglednost ćeš postići promenom unutrašnjeg ogledala malo većim i da ga postaviš malo niže.Takođe pokušaj
da nabaviš sočivo koje se lepi na zadnje staklo-može se videti na kombi i kamper vozilima,....
ili se u subotu uživo ispričamo
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: