Panda Club Serbia
09 фебруар, 2012, 04:06:36 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Prvi banovani - MICROFIAT  (Pročitano 648 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« poslato: 09 март, 2009, 20:09:54 »

Elem, evo i to da overimo na ovom forumu... Dobili smo prvog banovanog, svima dobro znanog kao Micro Fiat... Srećnom dobitniku čestitamo...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 09 март, 2009, 20:20:38 »

Taman sam hteo da povicem: AVIOOOOOONI!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin

Jos nesto, najljubaznije molim administraciju iz Washingtona, da iscisti moju temu ``Moje mece voli da se shece, od smrada diesela biggrin biggrin biggrin
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 09 март, 2009, 20:24:25 »

Jedan klistir teme odma dođe  biggrin
Sačuvana

toncica
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 09 март, 2009, 21:25:15 »

Govori kuntalo:

Kao sto rekoh Aci, video sam cemu vode njegovi odgovori, zasto je covek koji vozi MarbeJu tako negativan- ne znam. Malo me i bas briga, ali mislim da smo ga mogli i lepo upozoriti, iako sumnjam da takvim likovima lepa rec ista znaci.

Takodje, mislim da svakom clanu, dokle god se drzi pravila foruma i opstih internet-pravila ponasanja, treba dozvoliti da upise svoje misljenje. Nista nije savrseno, kao uostalom ni Panda (iako mi mislimo da je jaaako blizu), a kulturna i smislena diskusija, koliko god se ucesnici iste ne slagali, ne moze biti stetna.

E sad, ex-clan ne bese nista od toga (kulturan, smislen), tako da mi ostaje samo da ga pozdravim i pozelim dobro zdravlje, ali i da nekom drugom da truje forum.
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 09 март, 2009, 23:47:14 »

Jasta more, brate Kuntalo.Podrzavam
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 10 март, 2009, 00:30:10 »

A bio je upozoren i javno i preko pp-a... Šta da se radi, sada nam je forum "kršten" i "osveštan"... Uvek se pojavi neki ovakav freak, samo ga je ovaj baš uranio...
Sačuvana

jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 10 март, 2009, 08:08:42 »

Moja deviza je : Ako ne mogu da pomognem, necu ni odmagati(isto tako ni kritikovati, ni ostalo...) Ipak, ima svega pod
kapom nebeskom. Da smo zivi i zdravi...
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 10 март, 2009, 08:37:23 »

Niko ne treba da pravi problem oko nekog utemeljenog razlicitog ili cak suprotnog misljenja, niti je na ovom forumu to neko pravio.
Ali kad se na ovom nasem forumu ciji smo vlasnici, pojavi neko ko pametuje o dieselima, prednjim maskama, naziva auto sljakerskim, tvrdi da nije bednik pa da kupuje jeftine stvari, razume se u muziku, uci nas o muzici, (ej bre kad sam ja svirao, taj ni spermatozoid nije bio) i kad ga zagolica prica o Lamborginiju, jasno je da mu je namera da provocira i prekracuje vreme zajebavajuci druge na ovom forumu.
Demokratski je upozoren, i preko foruma i na PP. Nije postovao, OK.... baj, baj......

Ima dosta takvih likova pogotovu u zemlji Srbiji.......Ima i citavih klubova koncipiranih na red-bull menadzerima (turbo-kapitalizam), doctorima za sve oblasti, koji sve znaju........

Ubedjen sam da je pravilno postupljeno i smatram da cim se na ovom forumu koji smo dugo cekali i pripremali odmah treba reagovati, i otkaciti takve likove. Brzo ce oni u cajber-spejsu naci neki drugi forum gde ce se siti nauzivati dok ih i tamo ne otkace.....

Znam, sad ce neko poceti ono, pa nismo mi sekta, pustite i druge da iskazu svoje misljenje itd.....

Ne kazem, ali veoma je tanka ta linija izmedju argumentovanog drugacijeg misljenja i zajebavanja......

Bice tih napada jos, pa nadam se da ce mo pravilno procenjivati.........naravno glasanje je dobar nacin da utvrdimo vecinu.........mislim da je dovoljno da odlucimo prostom vecinom od 51%. *ne treba ono 2/3 i sl.)

Dobro nam dosli svi sa drugacijim misljenjima, budite konstruktivni, posavetujte nas o necemu, naucite nas nesto novo, dajte neku ideju, kritikujte slobodno nesto sto ne valja bilo na forumu, bilo na Pandi, ali brate nemojte nas zafrkavati sa glupostima.........

Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #8 poslato: 10 март, 2009, 09:11:14 »

Aco, uz dužno poštovanje, demokratičnost se na internet forumima drugačije primenjuje (iz mog iskustva)... Administrator ga banuje po kratkom postupku u slučaju prekršenih pravila foruma (ovo što dobija opomenu je dobra volja), u slučaju da je čovek shvatio svoju grešku i opet kontaktira administratora sa molbom da bude primljen nazad onda se pokreće glasanje gde se može videti kakvo je raspoloženje ostalih članova foruma i na osnovu toga odlučiti da li će biti primljen nazad ili ne.
Sačuvana

AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 10 март, 2009, 12:15:22 »

Ma slazem se kako god, mada se iznerviram od silnog popovanja van teme. Sto se mene tice verujem da ste vicniji tome da procenite, mene ako iznervira, ja cu mu i odgovoriti, il cu takve tipove ignorisati......ionako imam nedostatak vremena........
Sačuvana
ZIKAL
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 12 март, 2009, 10:01:55 »

Pandisti,ovim cinom dokazujemo samo da smo ozbiljni ljudi, a ne gomila ludaka i jebivetrova,koji utucavaju visak svog vremena na ovaj nacin.
Gibaja,dobro si postupio kao Administrator i ovo treba da bude uobicajena praksa!
Pozz
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: