|
kuntalo
|
 |
« poslato: 11 март, 2009, 12:57:57 » |
|
Mislim da je veoma bitno za sve nas, što smo pazarili Pandojzle u NS, da znamo gde BRE da kupimo prekidače zadnjeg brisača i grejača zadnjeg stakla. Ne budite lenji, ukoliko znate mesto, kuckajte brzom brzinom!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 11 март, 2009, 13:25:47 » |
|
Kod mene je to budženo... Imam taster sličan onome za sva četri koji pušća i gasi brisač... Grejači mi još nisu povezani, to me čeka uskoro da rešavam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 11 март, 2009, 15:54:37 » |
|
Svi prekidaci za pandojla su identicni zastava-programu, yuoga mislim, svrati na bubanj procunjaj na vise mesta jer se razlikuju cene.Tamo sam ja kupio prekidac za prednje maglenke!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11 март, 2009, 17:57:29 » |
|
Odlazak na bubanj, skoro pa nemoguća misija. 'Ajde ako neko bude išao, nek' uzme dva prekidača, a ja mu isplatim po viđenju. Molim lepo sa trešnjom. Yunga, kad ćeš amortizere da pokupiš? Stigli juče iz Srema. PS: Traži, traži, pa ćeš naći- šta? Acin odgovor sa starog foruma: Hvala Drajgane na informaciji, a istovremeno eto i odgovora za Sovu. Pravac Bubanj potokh, Subota, itd. Ako kupujes pojedinacne, najbolje da trazis za FIAT sa istim ideogramom (brisac i/ili grejac). Za brisac mora da ima vise (najmanje 3 kontakta, od kojih 1=dolazni +, 2= +``on``motora zadnjeg brisaca i 3 taster za zadnju strcaljku koji se aktivira samo na tren, pri hodu dugmeta - dakle nije stalno ``on`` kad pritisnes dugme ili ``off`` kad otpustis dugme, nego se aktivira dok je dugme u hodu i vrati se na off u bilo kom polozaju dugmeta). Ovaj za grejac zadnjeg stakla ima samo 2 izvoda, dolazni+ i ``on``od grejaca, i pazi grejac sigurno ide preko releja, pa proveri da li kod Vanova postoji relej za grejac zadnjeg stakla - tamo kod kutije sa osiguracima. Sovo, javi posto je to bilo?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11 март, 2009, 18:50:24 kuntalo »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 12 јул, 2009, 13:16:47 » |
|
Muči me rasvjeta prekidača, ona noćna. Da se vidi što drljam po njima. Otvorih 2 pande, moju i novu. Na objema žaruljice za rasvjetu, žicama koje bi bile priključene na to, ni traga!!! A ova druga panda je bila 1000 I.E. CLX (ili 1100, ne znam) kao najbolje opremljena. Na mojoj nađoh 2 žice tko zna za što. U instrument tabli su, ne vode nikud. Izgleda da su za sat, a sat nemam. Prijašnji vlasnik je samouvjereno dodao da su za upaljač i autoradio, ali mu ne vjerujem jer pojma o pojmu nema, a voli se pravit važan.... Nije ni imao autoradio ni el. upaljač jer je Kir-Janjin rođo  Zna li neko od vas o čemu se radi?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12 јул, 2009, 13:23:32 » |
|
Ako već lunjate po buvljacima, a tražite prekidače za žmigavce, brisače i to, dobro je znati da se razlikuju, iako se to ne opazi na prvi pogled. Iako im je funkcija potpuno ista i nemaju nikakvih dodatnih opcija, na starim pandama se nalaze sa 3 konektora, na novima samo 2! Ništa kod tih konektora nije kompatibilno. Zato oprezno. Šteta para.
Sajlu ručnog čoka sam već prebacio na novi oklop prije fotografiranja, neka vas to ne zbunjuje.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12 јул, 2009, 16:29:10 pandit »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 12 јул, 2009, 21:52:19 » |
|
 ja nemam čok, a moje meče je rođeno 1995. godine, da li to znači da mi je čok automatski 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 12 јул, 2009, 22:05:10 » |
|
 ja nemam čok, a moje meče je rođeno 1995. godine, da li to znači da mi je čok automatski  Apsolutno. Ako nema ručice i sajle za to u kabini automobila, onda je automatski. Prvi automatski su rađeni po sistemu bimetala (osjetljivo na zagrijavanje motora), kasnije elektronski. Mislim da ti već imaš elektronskog (ako ti je u kabini na suvozačevom mjestu ispod/iza platnene police kutija sa automobilskim računarom).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 13 јул, 2009, 07:06:57 » |
|
Branko, stvarno ne znam cemu sluze te buksne koje si pokazao. Jedini covek koji bi mogao da ti pomogne se vise ovde ne oglasava. Evo, apel s moje strane, ACO.... POMOZI COVEKU.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 13 јул, 2009, 07:40:28 » |
|
Na starom forumu je Aca pisao o tome, na temu instrument table, i tamo ima slika sa svim žicama, objašnjeno u detalje, pa kog zanima, neka vidi. Ne bih da tuđi trud prisvajam, nije lepo. Znači, stari forum, ima sve nacrtano, naslikano, i napisano. Toliko, pozz...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit