nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Fiat Panda 1.1 MPI 2002god
|
 |
« poslato: 18 април, 2013, 16:36:29 » |
|
Drugari, vec odavno se nosim ovom mislju.  gledah i na UK forumu, slicna tema... http://www.fiatforum.com/panda-classic/312659-panda-seats.htmlMoja sedista su vec dotrajala, vozacevo pocepah pre neki dan, suvozacevo se kruni po podu  za polovna Pandina bolja traze oko 20-25e, zavisi kako ko i kako kada, a udobnost ce ostati ista  Sta mislite o ovim sedistima od Alfe 147 3v , probah, ubacih... Udobnost, osecaj.. Vidim, ako se odlucim za ubacivanje, da ce biti prepravke ili podizanje ovih ili uklanjanje fabrickih sina... Vasa misljenaj, iskustva...
|
|
« Poslednja izmena: 10 мај, 2013, 15:21:04 nitro »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 18 април, 2013, 18:10:30 » |
|
Sedišta od Alfe baš dobro izgledaju !  Svojevremeno sam tako ugradio sedište u svog Fikusa. Idi do nekog tehniškog pregleda i raspitaj se da nije slučajno potreban atest za prepravku,ako zezaju onda odeš kod tapetara pa Ti on staro napravi kao sportsko i tako na tehničkom pregledu neće moći da Te zezaju, a sedište će bito fino udobno. 
|
|
|
Sačuvana
|
Svaki električni uredjaj u automobilu radi na dim, kad taj dim izadje iz njega uredjaj više ne radi !
|
|
|
nitro
Moderator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 08 мај, 2013, 13:25:09 » |
|
Sedista ubacena,  udobnost dobra, mada mi se cini da su malo tvrdja, preko rupa jos bolja  fino drze u krivinama, otprilike ista sirina ulaska pozadi i imam utisak i da su i visa u odnosu na stara i to im je i mana, jer se ne moze koristiti podizanje vozacevog sedista (posto sam visok ~187cm)... Ako neko nekad bude pravio problema oko sedala, na ramu su, pa cu isti skunuti i vratiti orginalna raspala 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mareee
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 08 мај, 2013, 18:27:39 » |
|
Jel bilo nekih prepravki,kako su pasovala na sine,koliko vremena treba za to,ja sam mislio da ubacim sedista od punta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nitro
Moderator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08 мај, 2013, 20:16:53 » |
|
Punto i Alfa 147 sa 3v imaju sedista sraf na sraf(ovo kazu kolege sa Fiatovog foruma),tako da ce biti isti slucaj kao kod mene.... Ova sam uzeo komplet sa sinama, ali sine knap staju izmedju Pandinih i moraju da se naprave neki odstojnici od poda i resi sistem pricvrscivanja za isti, a to sam uradio kao po uputstvima sa britanskog foruma, okacio sam link u prvom postu ove teme, ali nisam ih pricvrstio kao taj Englez jer su tako sedista mnogo visoka i udara se glavom u nebo, nego plici ram, da sediste ne zakacinje za Pandine sine, jer sam hteo da imam opciju da mogu da vratim stara sedista ako zatreba....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Žiga
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 14 новембар, 2016, 14:58:22 » |
|
Pozdrav, nakon dugo vremena... Imam neki problemčić...napravio bih atest pande u putničku... Problem je u tome što ne mogu naći pandino zadnje sjedalo i komplet pojaseva. Koliko sam skužio čitajući po forumu, bar što sam uspio naći, pojasevi bi mogli pasati iz una. Paše lii i zadnje sjedalo iz una? Ili iz nekog drugog malog talijana?
|
|
|
Sačuvana
|
Panda 4x4 1.0, 33KW, 94g.
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 14 новембар, 2016, 16:47:31 » |
|
Sedišta od pande su bila jeftina i sve paše. Samo u Srbiji više nema prepravki iz teretnog vozila u putničko.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 15 новембар, 2016, 07:37:25 » |
|
Panda kockica ili panda sa 5 vrata?u Srbiji sad furaju neki fazon atesta sa teretnog 2 sedišta na teretno 4 sedišta ili 5 sedišta.Sedišta i pojasevi moraju biti po novom ZOBS-u.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 15 новембар, 2016, 19:40:58 » |
|
ja se nesto raspitivah za prepravku nekog punta iz van u putnicku verziju i rekose mi da se to vise ne radi i da je to po novom zakonu zabranjeno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Žiga
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 15 новембар, 2016, 21:50:47 » |
|
Kod nas u Hr može. Treba ubaciti zadnje sjedalo, montirati pojaseve i to je to. Na stanicu za teh. pregled, oni ga poslikaju, napravi se mali elaboratić o ugradnji i bilo bi dobro da ugradnju napravi neki servis i da za to izda račun. Atest je cca 110 eura. Usput ću atestirati i 14" gume i promijenit ću boju.
|
|
|
Sačuvana
|
Panda 4x4 1.0, 33KW, 94g.
|
|
|
nitro
Moderator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 17 новембар, 2016, 17:27:04 » |
|
Mislim da jos vek moye, da se da li prlikom uvoya ubace sedista, atestuje i moye kao putnicko ili kao teretno sa 4-5 sedista...video sam na 2 placa da to rade i prolazi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jabre
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 06 април, 2018, 21:36:50 » |
|
Drugari da li ima promena što se atesta sa 2 na 4 sedišta tiče, imam pandu van, ako je još uvek moguća prepravka, šta mi sve treba i koliko otprilike sve košta?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 07 април, 2018, 22:17:12 » |
|
Taj atest nakon prepravke se radio na mašinskom fakultetu ili u amss (Ruzveltova ulica u Bg) Mislim da se prepravke iz teretnog u putničko vozilo više ne rade ali najbolje da pozoveš i pitaš.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|