Panda Club Serbia
10 септембар, 2010, 21:37:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Kodirani ključevi-bravar  (Pročitano 735 puta)
bibazoki
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« poslato: 06 фебруар, 2010, 15:55:57 »

Završio izradu rezervnog kodiranog ključa. U Zemunu, ulica 22. Oktobra, kad se krene od Karađorđevog Trga levo, prema Polj. školi, na jedno 150 metara Bravarska Radnja "Ristić". Ima sajt na netu. Koštalo me 2.500 dindži da mi u master ključ ubaci novi čip i radi ko ДОХА. Inače, potpuno nov ključ je 3.500.

Ako nekome treba, preporučujem ga jer je OK. good
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
annta
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 06 фебруар, 2010, 16:24:15 »

ja sam danas u nisu izradio kljuc u dusanovoj ulici u radnji za narezivanje kljuceva cini mi se da se zove SOKOLAC, 1500 dindzi. radi ko sat, probao
Sačuvana
bibazoki
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 06 фебруар, 2010, 20:25:30 »

ja sam danas u nisu izradio kljuc u dusanovoj ulici u radnji za narezivanje kljuceva cini mi se da se zove SOKOLAC, 1500 dindzi. radi ko sat, probao

A do Niša samo za putarinu, mostarinu i đumrukanu 2.000 SRD-tour-retour... dance1 dance1

Ma zezam se naravno. U Bgd je sve skuplje pa i usrani ključ. Ali samo sa jednim ključem bila mi zebnja oko srca... yes A sad whistle whistle

I verovatno neću NIKADA ni izgubiti ključ. jester jester
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Sinnerman
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08 април, 2010, 22:58:04 »

Pozdrav Pandashima!  Cool
Danas sam i ja napravio nekoliko novih kljuceva. Bravarska radnja "Ristic". Cena je 3500 za kod kljuc, za furgon dodatak 300 a obicni kucni su 100din. Josh samo negde da nadjem dva nova cilindra za brave vrata.
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 08 април, 2010, 23:32:48 »

Pomenuti majstor-bravar meni nije hteo da radi popravku brave i sredjivanje druge dve tj. zadnjih vrata; da se 'lepse' zatvaraju... Tada mi rece doslovce 'Nadji ulozak a ja cu ti ga zameniti'!! Rekoh vazi , i zavrsim bravice na drugom mestu...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: